7143 Sayılı Af Kanunu Uyarınca başvuru yapan ve kabul edilen öğrencilerin  öğrenim ücreti ile ilgili açıklamalar

Enstitümüze 7143 Sayılı Af Kanunu uyarınca kayıt yapan ders ve proje aşamasındaki öğrencilerin öğrenim ücretlerini yatırmaları için en son tarih 09 Kasım 2018’dir. Aşağıdaki listede yer alan öğrenciler Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının 25.10.2018 tarihli yazısı ve Üniversitemiz Yönetim Kurulunun,03.09.2018 tarihli ve 2018/27-XXI sayılı Kararı ile 2018-2019 eğitim-öğretim yılı itibariyle tüm tezsiz yüksek lisans programlarında yıllık 4.500 TL paket program ücretine geçilmiştir. Söz konusu ücret 7143 sayılı Af Kanunu kapsamında kayıt yaptırarak sadece dönem projesi kalan öğrencileri de kapsamaktadır.Aşağıda açıklanan listedeki öğrencilerin UBS üzerinde borçlandırılmaları Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğünce 26.10.2018 tarihi itibari ile yapılmıştır.

Belirtilen tarihe kadar öğrenim ücretini yatırmadığınız takdirde kaydınız yenilenmeyecektir.

Üniversitemizde tezsiz yüksek lisans (Örgün öğretim ve uzaktan öğretim) programlarında öğrenim gören Üniversitemiz personeline, hizmet alımı yolu ile çalışan personele, kanunen engelli durumda bulunanlara, gazilere ve birinci derece şehit yakınlarına %50 indirim yapılmaktadır. Bankaya ücret yatırmadan önce İndirimden faydalanmak için personel kimlik kartı fotokopinizi enstitümüz öğrenci işlerine vermeniz gerekmektedir.

Öğrenim Ücreti Yatıracak Öğrenci Listesi için Tıklayınız

2018-2019 Yılı Güz Dönemi Kayıt Yenileme ve Banka Değişikliği Duyurusuna ulaşmak için tıklayınız.

Telefon: 0 (236) 236 09 89

Tıp Fakültesi Dekanlığından Enstitümüz telefonlarına  ulaşılamamaktadır..

Faks     : 0 (236) 238 21 58

Adres   : Uncubozköy Kampüsü Tıp Fakültesi Dekanlığı