T.C.

MANISA CELAL BAYAR ÜNIVERSITESI SAĞLIK BILIMLERI ENSTITÜSÜ

2018 - 2019 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LISANSÜSTÜ ÖĞRENCI BAŞVURULARI

Sevgili Adaylar,

2018-2019 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında Enstitümüzde lisansüstü eğitim görmek üzere yapacağınız başvurular bu kılavuzda belirtilen esaslara göre yapılacaktır.

Başvuru ve kayıt işlemlerinin hatasız ve süratle gerçekleşmesi için ilan edilen bu kılavuzu dikkatle inceleyerek istenilenleri eksiksiz yapmanız gerekmektedir.

2018-2019 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında kontenjan açılan aşağıda isimleri belirtilen Enstitümüz programlarına ait genel  kontenjanlara (yurt dışı kontenjanları hariç) başvuru işlemleri başvuru tarihleri içerisinde kesintisiz bir şekilde internet üzerinden online olarak yapılacaktır.Adaylar sınav giriş belgelerini internet üzerinden online alacaklardır.  ONLİNE BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ (link başvuru tarihinde aktif hale gelecektir.)

• Sağlık Bilimleri Dergisi
  • Birikim Dergisi